Az igazi ízeket keressük. Ez az ami napról napra inspirál minket és fáradhatatlanul azon dolgozunk, hogy ezt egy nem túl bonyolult formában, de mégis kellően kifinomult és kimunkált tányéron mutathassuk meg vendégeinknek. Könnyen befogadható, amolyan barátságos fogásokat kínálunk, amilyennek az Aranypatakot is szeretnénk a vendégeink szemében láttatni, legyenek azok átutazók, túrázók vagy a törzsvendégeink.
Konyha/kert
Ételeink elkészítése során az eredeti ízeket és illatokat keressük, abból indulunk ki, amit a természet szűkebb környezetünkben nekünk kínál. Egy kalandos utazás ez, ami végigvisz minket az évszakokon és arra késztet, hogy újra felfedezzük a hagyományainkat és a legjobb módon ötvözzük azokat az innovációval.



Szívesen nyúlunk vissza a múltbéli örökségünkhöz, a manapság kissé talán elfeledett vagy méltatlanul mellőzött alapanyagok vagy fogások tekintetében. A szezonalítás kiemelésével és a pazarlás csökkentésével szeretnénk elköteleződni egy autentikus és fenntartható gasztronómia irányába.
Kertünkben ökológiai szemléletű gazdálkodást folytatunk, melynek célja a természetes egyensúly, a hosszútávú fenntarthatóság kialakítása. Biológia növényvédelemmel és tápanyagellátással törekszünk a legjobb minőség elérésére.



Szívesen nyúlunk vissza a múltbéli örökségünkhöz, a manapság kissé talán elfeledett vagy méltatlanul mellőzött alapanyagok vagy fogások tekintetében. A szezonalítás kiemelésével és a pazarlás csökkentésével szeretnénk elköteleződni egy autentikus és fenntartható gasztronómia irányába.
Szívesen nyúlunk vissza a múltbéli örökségünkhöz, a manapság kissé talán elfeledett vagy méltatlanul mellőzött alapanyagok vagy fogások tekintetében. A szezonalítás kiemelésével és a pazarlás csökkentésével szeretnénk elköteleződni egy autentikus és fenntartható gasztronómia irányába.
